top of page
shutterstock_425143630.jpg

Over de praktijk

Diëtistenpraktijk Hoeksche Waard wil een bijdrage leveren aan de gezondheid van inwoners van de Hoeksche waard door hen op persoonlijke en professionele wijze te adviseren over voeding en leefstijl.

 

Ons doel is een betere kwaliteit van leven voor mensen met of zonder ziekte en/of chronische aandoening in de Hoeksche Waard. 

gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl en volwaardige voeding zijn een belangrijke voorwaarde om gezond te blijven. Door gezond te leven verkleint u de kans op ziekten. Ook helpt gezond leven u langer fit te blijven. 

 

U kunt bij mij terecht met al uw vragen over voeding in relatie tot leefstijl, gezondheid en ziekten. Graag geef ik u duidelijke en praktische adviezen en help ik u stapsgewijs uw eet en leefpatroon aan te passen. Hierdoor kunnen uiteindelijk uw klachten verminderen en/of uw gezondheid en conditie verbeteren.

Graag wil ik u motiveren om met uw leefstijl aan de slag te gaan. Met mijn passie voor gezond én lekker eten laat ik u zien dat een gezond eetpatroon niet ingewikkeld hoeft te zijn. Wilt u ook de positieve effecten van een gezonde leefstijl ervaren?

Maak een afspraak!

Schermafbeelding 2023-08-13 154719.png

Doesjka Prosman, diëtiste

bottom of page